Hvad siger
kunderne om os?

Umove A/S

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer.

Læs mere

GripGrab

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser under migrerieringen.

Læs mere

Navitas

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder.

Læs mere

Productive.it

Opgaven hos Productiv.it bestod i at migrere data sikkert ud i skyen. Productiv.it fik en Micrsoft 365 mailløsning til en fast lav omkostning, inklusiv SharePoint til deling af filer.

Læs mere

Fløng Autocenter

Netshape har stået for Fløng Autocenters IT gennem en længere årrække. I den tid har Netshape hjulpet med 2 servere, opsætning af nyt WIFI og firewall samt daglig it-support når der har været brug for det.

Læs mere

Brødrene Dahl A/S

Netshapes opgave hos Brødrene Dahl var at sikre en WIFI løsning hvor trucks kunne roame mellem antennerne uden udfald under kørslen i hallerne i Randers.

Læs mere

Dansk Køkkenhåndværk

Netshape har hjulpet Dansk køkkenhåndværk med dokumentation af it infrastruktur på deres lokationer samt installation af ny server, printere og computere samt migrering til Microsoft 365.

Læs mere