Case

Fjordbus & Holgerdanske Bustrafik

Ydelser

Opgaven

Samarbejdet med Fjordbus startede med installation af ny Domæne controller, en mailserver og en backupløsning af virksomhedens data. Efter opgaven var udført stod Netshape for IT drift af Fjordbus og Holgerdanske bustrafiks afdelling samt nye installationer, fra 2006 frem til 2013 hvor virksomheden skiftede navn til Umove. Herefter varetog Netshape driften hos Umove frem til 2022

“Vi har netop fået udskiftet vores gamle server til en ny exchange server. Til dette fik vi god og professionel hjælp fra start til slut af Netshape. Selve installationen foregik nemt og smertefrit inden for den lovede tidsgrænse og skiftet fra den gamle server til den nye foregik uden gener for nogen – Jeg kan varmt anbefale Netshape til stort set alle former for IT assistance, da de har en meget bred viden.”

Lars Christensen, Fjordbus & Holgerdanske Bustrafik

Cases

Umove A/S

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer.

Læs mere

GripGrab

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser under migrerieringen.

Læs mere

Navitas

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder.

Læs mere

Productive.it

Opgaven hos Productiv.it bestod i at migrere data sikkert ud i skyen. Productiv.it fik en Micrsoft 365 mailløsning til en fast lav omkostning, inklusiv SharePoint til deling af filer.

Læs mere