Case

Navitas

Ydelser

Opgaven

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder uafhægingt af hvor man befinder sig. Samtidig har vi sikret Navitas en moderne backupløsning 

“Netshape har hjulpet os med Hardware, backupløsning og overførsel af data fra en platform til en anden i flere omgange. Det har været med succes hver gang, vi er meget tilfredse.”

Jens Poulsen, Ejer Navitas

Cases

Umove A/S

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer.

Læs mere

GripGrab

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser under migrerieringen.

Læs mere

Productive.it

Opgaven hos Productiv.it bestod i at migrere data sikkert ud i skyen. Productiv.it fik en Micrsoft 365 mailløsning til en fast lav omkostning, inklusiv SharePoint til deling af filer.

Læs mere