Case

Umove A/S

Ydelser

Opgaven

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer. Netshape har stået for Umoves servere, drift, backupløsning og vedligeholdelse af netværk/WIFI samt sikkhed fra 2013 og frem til 2022 

“Netshape har været fast samarbejds- og sparringspartner siden Umoves etablering 2013. Virksomheden er 3 doblet på 10 år og Netshape har understøttet rejsen hele vejen. Den samme fantastiske service og nærhed på hele rejsen. Altid god sparringspartner, rådgiver og ikke mindst tilgængelighed har betydet en stor forskel i vores hverdag”

Tim Valbøll, COO og partner i Umove

Cases

GripGrab

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser under migrerieringen.

Læs mere

Navitas

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder.

Læs mere

Productive.it

Opgaven hos Productiv.it bestod i at migrere data sikkert ud i skyen. Productiv.it fik en Micrsoft 365 mailløsning til en fast lav omkostning, inklusiv SharePoint til deling af filer.

Læs mere