Netshape er en IT konsulentvirksomhed lokaliseret i Roskilde

Netshape er en IT konsulentvirksomhed lokaliseret i Roskilde, hvorfra vi opererer i hele landet.

Virksomheden blev stiftet i slutningen af 2005. I Netshape har vi 25 års erfaring inden for datakommunikation og er blandt andet certificeret i Intel, HP, Cisco og Microsoft.

Når du arbejder med en tekniker fra Netshape, får du altid en seniorkonsulent med ekspertviden inden for data og IT-kommunikation.

Hvordan er Netshape at arbejde med?

Netshape er en fleksibel sparringspartner, der kender vigtigheden i at lytte til hver enkelt kunde og arbejde ud fra en forståelse af den enkelte kundes specifikke behov. Et samarbejde indledes typisk med et møde, hvor vi sætter os ind i kundens problemstilling.

På baggrund af en tilbundsgående forståelse af opgaven kommer vi med et løsningsforslag, som beskriver omfanget af de nødvendige indgreb samt en redegørelse for det forventede udbytte for kunden.

Ingen opgaver er for små til os, og de fleste opgaver løser vi uden “så meget pjat”. Det gælder både virksomheder og private!

IT-Infrastruktur med omtanke

Netshape eksisterer, fordi IT-infrastruktur skal designes med omtanke – også i små og mellemstore virksomheder. Vores fokus er at hjælpe kunderne med at tjene og spare penge gennem en effektiv IT-infrastruktur.

Vi kan tilbyde en lang række ydelser, her iblandt IT-support, drift, installation, backup, netværk og meget andet.

Netshape er produktuafhængige og vælger aldrig produkter til kunden på baggrund af fortjeneste – men alene på baggrund af, hvad kunden får mest ud af.

Cases

Umove A/S

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer.

Læs mere

GripGrab

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser under migrerieringen.

Læs mere

Navitas

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder.

Læs mere