IT konsulentvirksomhed i Roskilde

Netshape er en IT konsulentvirksomhed lokaliseret i Roskilde, hvorfra vi opererer i hele landet

Virksomheden blev stiftet i slutningen af 2005. I Netshape har vi 25 års erfaring inden for datakommunikation og er blandt andet certificeret i Intel, HP, Cisco og Microsoft.

Når du arbejder med en tekniker fra Netshape, får du altid en seniorkonsulent med ekspertviden inden for data og IT-kommunikation.

Hvordan er Netshape at arbejde med?

Netshape er en fleksibel sparringspartner, der kender vigtigheden i at lytte til hver enkelt kunde og arbejde ud fra en forståelse af den enkelte kundes specifikke behov. Et samarbejde indledes typisk med et møde, hvor vi sætter os ind i kundens problemstilling.

På baggrund af en tilbundsgående forståelse af opgaven kommer vi med et løsningsforslag, som beskriver omfanget af de nødvendige indgreb samt en redegørelse for det forventede udbytte for kunden.

Ingen opgaver er for små til os, og de fleste opgaver løser vi uden “så meget pjat”. Det gælder både virksomheder og private!

IT infrastruktur med omtanke

Netshape eksisterer, fordi IT-infrastruktur skal designes med omtanke – også i små og mellemstore virksomheder. Vores fokus er at hjælpe kunderne med at tjene og spare penge gennem en effektiv IT-infrastruktur.

Netshape er produktuafhængige og vælger aldrig produkter til kunden på baggrund af fortjeneste – men alene på baggrund af, hvad kunden får mest ud af.

Vi kan tilbyde en lang række ydelser, her iblandt IT-support, drift, installation, backup, netværk og meget andet.