Udvalgt for at give jer
den bedste løsning

Acronis
Vi har valgt at blive partnere hos Acronis da det er en softwarevirksomhed, der specialiserer sig i backup- og datasikkerhedsløsninger til virksomheder og private brugere. Sammen med Acronis kan Netshape tilbyde en række produkter, herunder backup- og gendannelsessoftware, diskhåndteringsværktøjer, filsynkroniseringsprogrammer, antivirusbeskyttelse og andre sikkerhedsløsninger. Acronis blev grundlagt i 2003 og har sit hovedkontor i Schweiz. En af Acronis Backup’s styrker er dens fleksibilitet. Det er en meget alsidig backup-løsning, der understøtter flere platforme, herunder Windows, Linux, Mac OS, VMware og Hyper-V. Det betyder, at i sammen med Netshape kan sikre og gendanne data fra forskellige systemer og servere, uanset hvilken platform de kører på. Acronis er en global organisation, der har en stærk forpligtelse til at overholde alle relevante databeskyttelseslove, herunder GDPR, hvilket har været et krav fra vores side.

ALSO
ALSO er en af de førende teknologileverandører i IKT-branchen med 28 aktive lande og i alt 143 lande verden over via PaaS-partnere. ALSOs økosystem består potentielt af ca. 120.000 forhandlere, der tilbyder hardware, software og IT-tjenester fra mere end 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. Vi i ALSO ønsker at bidrage til bæredygtig og grøn IT. Derfor tilbyder ALSO alle tjenester fra distribution og levering til renovering fra samme sted. Virksomheden inkluderer Supply, Solutions og Service. Supply indeholder transaktionsområdet for hardware og software. Solutions understøtter kunder i udviklingen af tilpassede it-løsninger. Service fokuserer på abonnementsbaserede skytjenester samt platforme til cybersikkerhed og AI-virtualisering.

Aruba
Aruba Networks er en førende producent af trådløs netværksinfrastruktur og sikkerhedsprodukter. Deres produkter omfatter trådløse access points, trådløse controllere, netværksudstyr til datanetværk og sikkerhedsprodukter. Et samarbejde med Aruba giver Netshape mulighed for at levere det bedste produkter inden for både kabling og WIFI netværk. Sammen giver disse produkter en omfattende og skalerbar netværksinfrastruktur, der kan imødekomme behovene fra både små og store virksomheder.

Microsoft
Som Microsoft partner har Netshape adgang til Microsofts teknologier og ressourcer, herunder Microsofts software, cloud-tjenester og værktøjer til udvikling af applikationer og support. Dette kan hjælpe med at forbedre virksomhedens tekniske kapacitet og øge dens konkurrenceevne. Netshape har valgt at blive partner hos Microsoft for at kunne levere fremtidssikret cloudløsninger der kan skalere i takt med at virksomheden vokser.

ZYXEL
Zyxel er en teknologivirksomhed, der tilbyder en bred vifte af netværks- og sikkerhedsprodukter, der kan hjælpe virksomheder med at opbygge og opretholde et effektivt og sikkert netværksmiljø. Med Zyxel som partner kan Netshape levere de nyeste produkter inde for VPN og Firewall løsninger. Hvad end der er tale om Site-to-Site VPN eller Hjemmearbejdspladser vil jeres virksomhed få en sikker og stabil løsning med Netshape.