Microsoft Azure

Kom sikkert i skyen med Netshape

Med Microsoft Azure får jeres virkomshed en cloud server i skyen, som i altid kan tilgå alle steder fra, uden at skulle fortage store investeringer “up front”, samtidig med at være fremtidssikret hvis jeres virksomhed ændre størrelse og form!

Vi hjælper jer sikkert op i skyen!

Ved at vælge et Azure hosting, kan virksomhederne få adgang til en højere grad af sikkerhed, pålidelighed og teknisk ekspertise end de kunne opnå ved at drifte deres egne servere og IT-udstyr internt. Hostingcentre er en nødvendighed for mange virksomheder, der ønsker at drive en pålidelig og sikker online it-miljø.

Kort fortalt kan hosting af data kan være en fornuftig måde at opbevare dele af virksomhedens data på da man slipper for mange af de trivielle opgaver og kan dermed fokusere på virksomhedens egen forretning.

Hvordan kan Netshape hjælper med at belyse om Azure en god ide for den enkelte virksomhed?

Netshape kan hjælpe med at rådgive og udpege de dele, som kan være en fordel at have liggende på servere udenfor virksomheden, så der stadig er fuld fokus på tilgængelighed, backup og hastighed.

Har virksomheden store mængder billede og video materiale som tilgås fra virksomhedens egne kontorer, vil en lille serverløsning kunne spare virksomheden for omkostninger af dataplads i et hostingcentre.

Går jeres virksomhed med tanker om hosting, så kontakt os og få et uforpligtende møde, å vi kan hjælpe med at finde en fremtidssikret løsning til opbevaring af jeres data, hvor vi både har tilgængelighed, hastighed og omkostninger taget i betragtning.

Hvad er hosting?

Et hostingcenter er en fysiske facilitet, der er dedikeret til at hoste og drifte web-servere og andre IT-udstyr. Det er et sted, hvor virksomheder og organisationer kan placere deres websteder, e-mail-servere, databaser og andre online tjenester for at sikre, at de er tilgængelige for kunder og besøgende på internettet.

Hostingcentre er typisk udstyret med højteknologisk infrastruktur, såsom backupstrømforsyninger, klimakontrol, redundante netværk og sikkerheds- og overvågningssystemer. Deres formål er at sikre, at IT-udstyret fungerer effektivt og stabilt, og at dataene er beskyttet mod udfald og sikkerhedsbrud.

Der findes to typer af hostingcentre: dedikerede hostingcentre, der kun hoster en enkelt kundes udstyr, og kolokationscentre, hvor flere kunder kan dele samme fysiske plads til deres udstyr.

Hosting af data i skyen har opnået en stigende popularitet da virksomhedens data ikke længere ligger på servere/computere/NAS i selve virksomhedens egne bygninger. Dermed opnås besparelser på indkøb af hardware, køling af serverrum samt drift, strømforbrug og vedligeholdelse af it-udstyr. På den måde kan det være en stor fordel, da dele af ansvar og omkostninger er lagt ud til et hostingcenter, som for eksempel Microsoft Azure, Google eller AWS.

Kort fortalt kan hosting af data kan være en fornuftig måde at opbevare dele af virksomhedens data på da man slipper for mange af de trivielle opgaver og kan dermed fokusere på virksomhedens egen forretning.

Er det så ikke bare med at få alt op i skyen?

Nej – det er ikke nødvendigvis altid den rette løsning for alle. Der er, som med de fleste beslutninger, både fordele og ulemper, og i dette tilfælde skal man holde øje med prisen, typen af data og hvor fra dataene tilgås.

Kontakt os så vi kan hjælpe med at udpege, hvor det for jeres virksomhed, kan være en fordel med en cloudløsning