Case

GripGrab

Ydelser

Opgaven

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser, under migrerieringen. Efterfølgende bistod Netshape Gripgrap med generel it support og installationer af computere og firewall

“Da vi stod overfor at skulle opgradere vores interne server og netværk fik vi anbefalet Netshape. Efter en god indledende samtale med konsulent Thomas Sadi faldt valget på Netshape. Overflytningen fra gammel til ny server blev planlagt grundigt og selve skiftet medførte kun et minimum af driftsforstyrrelse og nedetid, hvilket er vigtigt for en salgsvirksomhed som vores. Et serverskifte er dog sjældent uden småudfordringer – således heller ikke i vores tilfælde, men det er værd at bemærke, at Netshape fulgte opgaven helt til dørs. Et andet kriterium, der er afgørende for vores valg af IT-konsulent er hurtigt svar på supporthenvendelser og overholdelse af aftaler. Også på disse punkter er man i gode hænder ved Netshape.”

Kristian Krøyer, IT-ansvarlig, GripGrab

Cases

Umove A/S

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer.

Læs mere

Navitas

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder.

Læs mere

Productive.it

Opgaven hos Productiv.it bestod i at migrere data sikkert ud i skyen. Productiv.it fik en Micrsoft 365 mailløsning til en fast lav omkostning, inklusiv SharePoint til deling af filer.

Læs mere