Case

Brødrene Dahl A/S

Ydelser

Opgaven

Netshapes opgave hos Brødrene Dahl var at sikre en WIFI løsning hvor trucks kunne roame mellem antennerne uden udfald under kørslen i hallerne i Randers.

“Brødrene Dahl a/s med bygninger på Alsvej 18 og Furvej 1 i Randers var igennem en større omlægning af trådløst netværk i 2006 hvor vi havde Netshape inde og lave Site survey. I første omgang var det udskiftning af det eksisterende netværk som vi havde. Bygninger og ude arealet på tilsammen 45.000 m2 som gik over al forventning og uden de store problemer.Da vi var færdige med dette blev vi så informeret om at vi skulle lave en videre udvidelse med et areal på 25.000 m2 på Furvej 10, med en bygning på knap 10000 m2 fuld dækning og med overlapning så man kunne køre fra Furvej 10 over Furvej 1 og ende på Alsvej uden at tabte forbindelsen – dette blev også klaret tilfredsstillende. Da vi så i slutningen af 2006 fik af vide at vores Centrallager i Brøndby skulle sammenlægges med vores Centrallager i Randers skulle vi lave en terminal i Ringsted hvor Netshape også lavede Site Survey og var behjælpelig med opsætning af udstyret og lave målinger efter udstyret var sat i drift -Samarbejdet med Netshape v/ Thomas Sadi var en berigende og lærerig periode.”

Jørgen Østergaard, Logistik Center Randers, Brødrene Dahl A/S

Cases

Umove A/S

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer.

Læs mere

GripGrab

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser under migrerieringen.

Læs mere

Navitas

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder.

Læs mere