Rådgivning

Få en ekspert med på råd!

Spar penge med professionel rådgivning og få den rigtige løsning første gang. Netshape tilbyder rådgivning til virksomheder til fornuftige priser. Har I planer om udskiftning af IT-systemer, eller vil I gerne vide, hvordan jeres it-infrastruktur kan effektiviseres eller virksomhedens datasikkerhed optimeres, står vi klar til at svare på de spørgsmål, I måtte have og hjælpe med en løsning fra A-Z

Det kunne for eksempel handle om

  • Udskiftning er infrastruktur
  • Hosting af interne it-systemer
  • Opgraderinger af server/computere før indkøb af nye systemer (Produktionsrelaterede IT-systemer)
  • Sikkerhed – antivirus, backup mm.
  • Priser på udstyr, support og driftaftaler
 

De fleste virksomheder, der står foran et IT-systemskifte, vil ofte bede om løsningsforslag og tilbud fra forskellige leverandører, som alle vil komme med deres version af, hvordan den bedste IT-løsning sættes sammen til jeres virksomhed.

Her kan Netshape tilbyde rådgivning, hvor vi sammen sikrer, at de forventninger, I har til produkterne (software/hardware), bliver mødt og samtidig får belyst fordele og ulemper inden handlen.

Desværre møder vi rigtig mange kunder, som venter på de egenskaber, som netop deres virksomhed valgte et givent program på baggrund af. Men efter handlen er der blevet længere tid mellem svarene fra den leverandør, der skulle tilføje “et par ekstra features i næste opdatering” – men de kommer aldrig! Simpelthen fordi der er blevet lovet for meget før handlen, og nok er initiationer gode – men resultater er bedre.

Kontakte Netshape og få den nødvendige rådgivning eller blot en ”second-opinion”, så vi kan være med til at sikre, at de “ekstra features” er i hus, inden nye produkter handles.