Netværk

Kæmper jeres virksomhed med et langsomt netværk, dårligt WIFI og signalstyrke? Så er det måske tid til at få belyst flaskehalsene på jeres netværk
Hvorfor er et hurtigt og problemfrit netværk vigtigt?
Hvordan kan Netshape hjælpe jer med at identificerer flaskehalse i jeres netværket?

Med flere års erfaring inden for netværksinstallation og fejlfinding, både i henhold til interne og eksterne ressourcer, hjemmearbejdspladser mm., kan Netshape tilbyde spidskompetencer indenfor:

Stigende krav hos både kunder og ansatte

Med et stigende krav om tilgængelighed af virksomhedens ressourcer, uanset om man er hjemme, på ferie eller på arbejdspladsen, er netværk blevet et endnu vigtigere element i virksomheders arbejde, og ikke mindst med de nye hurtige fiberlinjer er det blevet muligt at køre langt de fleste applikationer over internet uden forsinkelser, hvad end det drejer sig om håndtering af store AutoCAD tegninger, video filer eller Office dokumenter

Samtidig med at flere og flere medarbejdere benytter sig af hjemmearbejdspladser eller for eksempel har en bærbar med sig rundt med en direkte adgang til virksomhedens data, er det vigtigt at holde fokus på sikkerheden. Mobiltelefoner, tablet og bærbare computere, som kan glemmes i bussen eller mistes ved tyveri, er en hurtig og nem adgang for uvedkommende. I disse tilfælde er det vigtigt at have nogle procedurer for, hvad der skal ske, når uheldet er ude og have sikkerhed med i løsningen når vi taler om netværk.

Kontakt Netshape og bestil et uforpligtende møde hvor vi fokuserer på ikke bare at øge hastigheden på netværket men også har sikkerhed og tilgængelighed med i løsningen.