Case

Fløng Autocenter

Ydelser

Opgaven

Netshape har stået for Fløng Autocenters IT gennem en længere årrække. I den tid har Netshape hjulpet med 2 servere, opsætning af nyt WIFI og firewall samt daglig it-support når der har været brug for det. Siden har vi migreret Fløng Autocenters mailserver ud i en Microsoft 365 løsning og assisteret med sikkerhed og print løsninger

“Vi har et super godt samarbejde med Netshape, som har hjulpet os med at få overblik over vores IT-infrastruktur – Netshape har hjulpet os med installation af ny server, opsætning af trådløst netværk, køb af nye computere, samt antivirus. Vores netværksdokumentation er hele tiden 100% opdateret, og vi får hurtig hjælp ved eventuelle problemer/spørgsmål. Det har givet hele firmaet meget større driftsikkerhed, end vi havde før, samt meget større stabilitet og effektivitet. Netshape formår også at tale et sprog alle forstår, hvilket bevirker at alle kan følge med. Vi kan varmt anbefale Netshape!”

Christina Petersen, Fløng Autocenter

Cases

Umove A/S

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer.

Læs mere

GripGrab

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser under migrerieringen.

Læs mere

Navitas

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder.

Læs mere