Case

Dansk Køkkenhåndværk

Ydelser

Opgaven

Netshape har hjulpet Dansk køkkenhåndværk med dokumentation af  it infrastruktur på deres lokationer samt installation af ny server, printere og computere samt migrering til Microsoft 365. En af opgaverne os DKH har været at sikre hurtig it-support i det daglige til deres lokationer for dermed at sikre deres produktion og kontakt med kunder

“Vi er meget glade for samarbejdet med Netshape, som f. eks har givet os overblik ved netværksdokumentation og hjulpet med mindre detaljer, der har betydet større effektivitet. Ved problemer har vi hurtigt – og næsten øjeblikkeligt – fået hjælp.”

Sascha Abrahamsen, Dansk Køkkenhåndværk

Cases

Umove A/S

Hos Umove bestod opgaven til dels i generel it support til medarbejdere i det daglige på alle Umoves værk og kontore rundt om i landet, samt planlægning af IT infrastruktur på nyopstartet lokationer.

Læs mere

GripGrab

Hos Gripgrap bestod opgaven i en opgradering af eksisterende servermiljø samt en ny backupløsning. Et af kravende var at man kunne arbejde parallelt med den eksisterende server uden forstyrrelser under migrerieringen.

Læs mere

Navitas

Netshape har hjulpet Navitas med nye installationer og migrering af data til OneDrive. Det har givet Navitas en hurtig og effektiv måde at dele data sikkert mellem medarbejdere og kunder.

Læs mere