Referencer

Hvad siger kunderne?

Læs et udpluk af vores kunders beskrivelser af det arbejde der er udført hos dem

Der er langt mellem de dygtige konsulenter, som faktisk evner at rådgive kunden. Det er jo ikke ligefrem i konsulentens interesse at flytte det i skyen, men Netshape har anbefalet os at flytte vores mail og SharePoint til Microsofts Office365 løsning. Det betyder vi har fast lav omkostning og tryghed for at backup og løsningen altid kører.

– Gorm Eriksen, Productive.it

 

Brødrene Dahl a/s med bygninger på Alsvej 18 og Furvej 1 i Randers var igennem en større omlægning af trådløst netværk i 2006 hvor vi havde Netshape inde og lave Site survey. I første omgang var det udskiftning af det eksisterende netværk som vi havde. Bygninger og ude arealet på tilsammen 45.000 m2 som gik over al forventning og uden de store problemer.Da vi var færdige med dette blev vi så informeret om at vi skulle lave en videre udvidelse med et areal på 25.000 m2 på Furvej 10, med en bygning på knap 10000 m2 fuld dækning og med overlapning så man kunne køre fra Furvej 10 over Furvej 1 og ende på Alsvej uden at tabte forbindelsen – dette blev også klaret tilfredsstillende. Da vi så i slutningen af 2006 fik af vide at vores Centrallager i Brøndby skulle sammenlægges med vores Centrallager i Randers skulle vi lave en terminal i Ringsted hvor Netshape også lavede Site Survey og var behjælpelig med opsætning af udstyret og lave målinger efter udstyret var sat i drift -Samarbejdet med Netshape v/ Thomas Sadi var en berigende og lærerig periode.

Jørgen Østergaard, Logistik Center Randers, Brødrene Dahl A/S

 

Netshape har hjulpet os med Hardware, backupløsning og overførsel af data fra en platform til en anden i flere omgange. Det har været med succes hver gang, vi er meget tilfredse.

– Jens Poulsen, Ejer Navitas

 

Vi har et super godt samarbejde med Netshape, som har hjulpet os med at få overblik over vores IT-infrastruktur – Netshape har hjulpet os med installation af ny server, opsætning af trådløst netværk, køb af nye computere, samt antivirus. Vores netværksdokumentation er hele tiden 100% opdateret, og vi får hurtig hjælp ved eventuelle problemer/spørgsmål. Det har givet hele firmaet meget større driftsikkerhed, end vi havde før, samt meget større stabilitet og effektivitet. Netshape formår også at tale et sprog alle forstår, hvilket bevirker at alle kan følge med. Vi kan varmt anbefale Netshape!

– Christina Petersen, Fløng Autocenter

 

Vi er meget glade for samarbejdet med Netshape, som f. eks har givet os overblik ved netværksdokumentation og hjulpet med mindre detaljer, der har betydet større effektivitet. Ved problemer har vi hurtigt – og næsten øjeblikkeligt – fået hjælp.

– Sascha Abrahamsen, Dansk Køkkenhåndværk

 

Vi har netop fået udskiftet vores gamle server til en ny exchange server. Til dette fik vi god og professionel hjælp fra start til slut af Netshape. Selve installationen foregik nemt og smertefrit inden for den lovede tidsgrænse og skiftet fra den gamle server til den nye foregik uden gener for nogen – Jeg kan varmt anbefale Netshape til stort set alle former for IT assistance, da de har en meget bred viden.

– Lars Christensen, Fjordbus & Holgerdanske Bustrafik

 

Da vi stod overfor at skulle opgradere vores interne server og netværk fik vi anbefalet Netshape. Efter en god indledende samtale med konsulent Thomas Sadi faldt valget på Netshape. Overflytningen fra gammel til ny server blev planlagt grundigt og selve skiftet medførte kun et minimum af driftsforstyrrelse og nedetid, hvilket er vigtigt for en salgsvirksomhed som vores. Et serverskifte er dog sjældent uden småudfordringer – således heller ikke i vores tilfælde, men det er værd at bemærke, at Netshape fulgte opgaven helt til dørs. Et andet kriterium, der er afgørende for vores valg af IT-konsulent er hurtigt svar på supporthenvendelser og overholdelse af aftaler. Også på disse punkter er man i gode hænder ved Netshape.

– Kristian Krøyer, IT-ansvarlig, GripGrab