Om Netshape

Netshape er en Dansk ejet IT konsulentvirksomhed lokaliseret i Roskilde hvorfra vi opererer i hele landet. Virksomheden blev stiftet i slutningen af 2005. I Netshape har vi 17 års erfaring inden for data kommunikation og er blandt andet certificeret i Intel, HP, Cisco og Microsoft. Når du arbejder med en tekniker fra Netshape får du en altid en seniorkonsulent med ekspertviden inden for data og it kommunikation.

 

IT-Infrastruktur med omtanke

Netshape eksisterer fordi IT-infrastruktur skal designes med omtanke også i små og mellemstore virksomheder – Vores fokus er at hjælpe kunderne med at tjene og spare penge gennem en effektiv It-infrastruktur. Vi kan tilbyde en lang række ydelser, her iblandt It-support, drift, installation, backup, netværk og meget andet. Netshape er produkt uafhængige og vælger aldrig produkter til kunden på baggrund af fortjeneste – men alene på baggrund af hvad kunden får mest ud af.

 

Hvordan er Netshape at arbejde med?

Netshape er en fleksibel sparringspartner, der kender vigtigheden i at lytte til hver enkelt kunde og arbejde ud fra en forståelse af den enkelte kundes specifikke behov. Et samarbejde indledes typisk med et møde, hvor vi sætter os ind i kundens problemstilling. På baggrund af en tilbundsgående forståelse af opgaven kommer vi med et løsningsforslag, som beskriver omfanget af de nødvendige indgreb samt en redegørelse for det forventede udbytte for kunden.

Ingen opgaver er for små til os og de fleste opgaver løser vi uden “så meget pjat”. Det gælder både virksomheder og private!