Sikkerhed

It-sikkerhed er i dag blevet en af de vigtigste elementer i en solid og holdbar it-løsning. Det kan være backup af vigtige dokumenter, e-mail og kunde relateret information, men også sikkerheden i en infrastruktur man kan stole på virker hver dag så som printere, internet linjer og hjemmearbejdspladser.

 

Er jeres virksomhed sikret mod it-kriminalitet og nedbrud?

At sikre data nu om dage er ikke kun et spørgsmål om backup. Backup bruges når hardware går i stykker eller når data bliver slettet ved en fejl. En god backup løsning gør det nemt at finde slettet data og ligge det tilbage på computeren eller serveren, men backup er kun et af flere elementer i den kasse vi kalder it-sikkerhed. It-sikkerhed handler også om hvorvidt virksomheden eller hjemmets firewall kan holde uvedkommende udenfor netværket, samtidig med uhindret at servicere medarbejder med den information de skal bruge fra internettet. Nogle virksomheder har fortroligt materiale om deres produkter som konkurrenter kunne få fingre i eller personlig data sendt mellem lægehuse og kommuner som skal sendes som “sikker mail”. Samtidig må it-sikkerhed ikke hindre det daglige arbejde. Et password på 28 karakter med blandet tal og store/småbogstaver er uhensigtsmæssigt at bruge mens “password1234” eller en gul seddel med passworded skrevet på under tastaturet er alt for risikabelt, så det handler om at sikre sine data – uden at gøre det besværligt at udføre sit arbejde!

Det er der heldigvis rigtig mange gode systemer der kan hjælpe os med så tøv ikke med at ringe eller skrive så vi kan være med til at øge jeres it-sikkerhed både i forhold til udefrakommende men også i forhold til de fejl brugere selv måtte lave.

 

Vi hjælper blandt andet med

  • Hjemmesider
  • Sikre hjemmearbejdspladser
  • Firewall
  • Antivirus
  • Drift-stop
  • Rådgivning
  • Backup

Vil jeres virksomhed undgå problemer med it-driften og samtidig øge sikkerheden – så kontakt os på telefon 22 72 22 90 så vi kan hjælpe med at sikre jeres it-infrastruktur, da både tab af eller utilsigtet adgang til data eller it-systemer kan have katastrofale konsekvenser.